Algemene Voorwaarden | Privacy
Website gebouwd door Intronet
Share |

Koos Breukel in Pakhuis De Zwijger

Expositie en boek Zoon
Geplaatst: 12-09-2018

Koos Breukel behoort tot de beste portretfotografen van Nederland. In Pakhuis De Zwijger zal het gaan over zijn grote voorbeelden, fotografen Richard Avedon en Robert Frank.
Breukel zal praten over zijn werk, exposities en publicaties, zoals Hyde (1996, een intiem fotoverslag van de aan aids stervende theatermaker Michael Matthews), Faire Face (2010) en het met de Kees Scherer-prijs beloonde boek Me We (2013, een autobiografisch fotoboek over de levenscyclus).
Onlangs verscheen zijn boek Zoon, bij de gelijknamige expositie in Huis Marseille (8 september t/m 2 december 2018).


Pakhuis De Zwijger, grote zaal, Piet Heinkade 179, 20 uurFietsstad Amsterdam in The Guardian

Geplaatst: 25-06-2019

Op 25 juni heeft Engelse krant The Guardian aandacht besteed aan de protestposters die Amsterdam hielpen de fietshoofdstad van de wereld te worden. Een vermelding van Bike City Amsterdam, de Engelse vertaling van Fietsstad Amsterdam kon daarbij natuurlijk niet ontbreken! lees verder

Tentoonstelling Fietsstad Amsterdam

Stadsarchief Amsterdam
Geplaatst: 25-04-2019

Begin april heeft wethouder Sharon Dijksma het eerste exemplaar van ‘Fietsstad Amsterdam’ van Fred Feddes en Marjolein de Lange in ontvangst genomen tijdens de opening van de gelijknamige tentoonstelling in het Stadsarchief Amsterdam.


Tentoonstelling Fietsstad Amsterdam
lees verder

Koos Breukel in Pakhuis De Zwijger

Expositie en boek Zoon
Geplaatst: 12-09-2018

In de serie Dutch Masters spreekt fotograaf Koos Breukel over volwassen worden en keuzes maken, over hoe hij zich verhoudt tot zijn camera en de mens die hij portretteert. Ook vertelt hij over de expositie en het gelijknamige boek Zoon, met intieme en soms ontroerende portretten die Koos maakte van zijn oudste zoon Casper, die dit jaar 18 wordt.

Pakhuis De Zwijger, grote zaal, Piet Heinkade 179, 20 uurlees verder

Ga naar archief