Algemene Voorwaarden | Privacy
Website gebouwd door Intronet
Share |

Expositie Amsterdam Streethearts

Foto's Shirley Agudo te zien bij IHLIA
Geplaatst: 12-07-2017

Shirley Agudo raakte gefascineerd door de uitbundige en vrijgevochten manifestaties Canal Parade, Hartjesdag en Drag Queen Olympics die ieder jaar in de zomer plaatsvinden Ze fotografeerde jarenlang de bezoekers van de festiviteiten en toont in Amsterdam Streethearts hun flamboyante uitdossingen. Backstage mocht zij van dichtbij het proces van de transformatie volgen en dat zien we hier voor het eerst in boekvorm.

 

Shirley Agudo tijdens Hartjesdag op de Zeedijk.De Wilde Stad: fotograaf Frans Lemmens signeert en op de foto met kat Abatutu

14 maart 2018
Geplaatst: 27-02-2018

Fotograaf Frans Lemmens signeert in de winkel van I AMSTERDAM (achterzijde A'dam Centraal) zijn prachtige fotoboek bij de film De Wilde Stad over de natuur in Amsterdam op 14 maart tussen 14 en 16 uur.lees verder

Parelduikermiddag 17 maart 2018

Natuur en Nescio
Geplaatst: 20-02-2018

Sprekers zijn Lieneke Frerichs over Nescio en zijn liefde voor de natuur en de stad Amsterdam, en Kester Freriks over drie grote natuurliefdes in het landschap van nu: de stilte, de openheid en het duister. Dichter Maartje Smits leest voor uit haar bundel 'Hoe ik een bos begon in mijn badkamer'.

natuur parelduiker nescio wilem van toornlees verder

Coolsingel Rotterdam

Lezingen Paul van de Laar
Geplaatst: 15-11-2017

In het boek Coolsingel brengt Paul van de Laar een ode aan het kloppende hart van Rotterdam. De straat gaat op de schop en dat grijpt hij aan om uit te zoeken waarom Coolsingel zo'n bijzondere straat is.
In het Rotterdam Museum kunt u tot 8 april 2018 naar de gelijknamige tentoonstelling en in de komende maanden zal Van de Laar er ook een aantal lezingen geven.

 lees verder

Ga naar archief