Algemene Voorwaarden | Privacy
Website gebouwd door Intronet
Share |

Expositie Amsterdam Streethearts

Foto's Shirley Agudo te zien bij IHLIA
Geplaatst: 12-07-2017

Shirley Agudo raakte gefascineerd door de uitbundige en vrijgevochten manifestaties Canal Parade, Hartjesdag en Drag Queen Olympics die ieder jaar in de zomer plaatsvinden Ze fotografeerde jarenlang de bezoekers van de festiviteiten en toont in Amsterdam Streethearts hun flamboyante uitdossingen. Backstage mocht zij van dichtbij het proces van de transformatie volgen en dat zien we hier voor het eerst in boekvorm.

 

Shirley Agudo tijdens Hartjesdag op de Zeedijk.Saskia van Loenen bij Vogelbescherming

7 juli in Zeist
Geplaatst: 13-06-2018

Zaterdag 7 juli vertelt Saskia van Loenen bij de Vogelbescherming in Zeist over haar (eerste buitenlandse) vogelreis naar de Extremadura.lees verder

Presentaties nieuw deel Joseph Roth

26 en 27 mei
Geplaatst: 18-05-2018

U bent van harte welkom om de presentatie van Spoken in Moskou bij te wonen, op zaterdag 26 mei in de Minard te Gent om 20 uur, op zondag 27 mei in de Brakke Grond te Amsterdam om 16 uur.
Onze gasten zijn Tom LanoyeEls SnickGerda Dendooven (Gent), Piet Van Poucke (Gent), Michel Krielaars (Amsterdam). lees verder

Spotvogels mei-lezingen

Torpedo Theater en Waddenvogelfestival
Geplaatst: 25-04-2018

In de meimaand vertellen Jean-Pierre Geelen en Saskia van Loenen over hun nieuwe boek Spotvogels.
Op maandag 7 mei zijn ze in het Amsterdamse Torpedo Theater en op zaterdag 12 mei in De Cocksdorp op Texel tijdens het Waddenvogelfestival.


 lees verder

Ga naar archief