Algemene Voorwaarden | Privacy
Website gebouwd door Intronet

Share |

NIET MEER LEVERBAAR

275 restaurants en lunchroom
Vormgeving Studio Pollmann

Bestel de app met onderstaande knoppen en zit nooit meer verlegen om een goed restaurant in Amsterdam.

Bestelknop iPhone


Bestelknop Android


Pers over de app
'De app is snel in gebruik, ziet er prima uit en is lekker makkelijk. Er staan flink wat hotspots in, dus genoeg keus.' Culy.nl

'Handig onder de knop - Lekker Amsterdam: app van de week!' - Red.nl

'Een goed voorbeeld van buiten de gebaande paden treden.' Dieponderzoek.nl

Pers over de gids
'een degelijke, prettig geprijsde en zeer lezenswaardige publicatie. Onmisbaar voor iedereen die lekker (uit) eten wil in de hoofdstad. Alle grote steden verdienen een dergelijk gidsje!' - NBD/Biblion

Lekker Amsterdam 2013 app

Gastronomische gids Johannes van Dam voor iPhone en Android
Johannes van Dam

Zin in een lekkere lunch of een feestelijk diner met vrienden? Een Italiaans restaurant binnen een straal van 500 meter, met twee sterren en een terras? Altijd en overal de restauranttips van Johannes van Dam binnen handbereik!

In de Lekker Amsterdam app zijn ruim 275 Amsterdamse restaurants opgenomen die goed tot zeer goed zijn beoordeeld door culinair journalist Johannes van Dam. Met een zeer gebruiksvriendelijk zoekmenu vind je makkelijk en snel het restaurant naar je smaak waarvan de kwaliteit verzekerd is.

Johannes van Dam (1946-2013) schreef vele jaren spraak- en smaakmakende restaurantbesprekingen in Het Parool. Alleen de beste restaurants zijn opgenomen in de gastronomische gids Lekker Amsterdam.
 
Verder verschenen in dit genre

Work on the Water Amsterdam DNA Geuzenveld Amsterdam! (ENG)
Work on the Water
  Amsterdam DNA
How Amsterdam became Amsterdam
  Geuzenveld
Veranderende buurten in Amsterdam
  Amsterdam! (ENG)
Old Photographs 1947-1970
meer info   meer info   meer info   meer info
 Fietsstad Amsterdam in The Guardian

Geplaatst: 25-06-2019

Op 25 juni heeft Engelse krant The Guardian aandacht besteed aan de protestposters die Amsterdam hielpen de fietshoofdstad van de wereld te worden. Een vermelding van Bike City Amsterdam, de Engelse vertaling van Fietsstad Amsterdam kon daarbij natuurlijk niet ontbreken! lees verder

Tentoonstelling Fietsstad Amsterdam

Stadsarchief Amsterdam
Geplaatst: 25-04-2019

Begin april heeft wethouder Sharon Dijksma het eerste exemplaar van ‘Fietsstad Amsterdam’ van Fred Feddes en Marjolein de Lange in ontvangst genomen tijdens de opening van de gelijknamige tentoonstelling in het Stadsarchief Amsterdam.


Tentoonstelling Fietsstad Amsterdam
lees verder

Koos Breukel in Pakhuis De Zwijger

Expositie en boek Zoon
Geplaatst: 12-09-2018

In de serie Dutch Masters spreekt fotograaf Koos Breukel over volwassen worden en keuzes maken, over hoe hij zich verhoudt tot zijn camera en de mens die hij portretteert. Ook vertelt hij over de expositie en het gelijknamige boek Zoon, met intieme en soms ontroerende portretten die Koos maakte van zijn oudste zoon Casper, die dit jaar 18 wordt.

Pakhuis De Zwijger, grote zaal, Piet Heinkade 179, 20 uurlees verder

Ga naar archief