Algemene Voorwaarden | Privacy
Website gebouwd door Intronet

niet meer leverbaar

Share |

Mapje met 8 dubbele kaarten met envelop van 8 bekende fotografen

Ontwerp Marjan Gerritse

 

Amsterdam 8 kaarten met envelopZe publiceerden eerder in fotoboeken, tijdschriften en kranten en nu zijn ze bijeengebracht in een mapje met prachtige Amsterdamse ansichtkaarten: Eddy Posthuma de Boer, Kors van Bennekom, Wim Ruigrok, Cas Oorthuys, Bart Sorgedrager, Thomas Schlijper, Peter Elenbaas en Sandesh Bhugaloo. Wat deze fotografen gemeen hebben naast het feit dat ze 'hun Amsterdam' vastlegden, is dat hun werk eerder werd afgebeeld in uitgaven van uitgeverij Bas Lubberhuizen.

Handstand in de Van Speijkstraat bij de Admiraal de Ruijterweg, 1956.
Foto: Eddy Posthuma de Boer

Verkeersongeval Beursplein, 1957. Foto: Kors van Bennekom

Oranjeslingers verdringen in april 2007 de spandoeken voor de inburgeringscampagne. Foto: Sandesh BhugalooCoolsingel Rotterdam

Lezingen Paul van de Laar
Geplaatst: 15-11-2017

In het boek Coolsingel brengt Paul van de Laar een ode aan het kloppende hart van Rotterdam. De straat gaat op de schop en dat grijpt hij aan om uit te zoeken waarom Coolsingel zo'n bijzondere straat is.
In het Rotterdam Museum kunt u tot 8 april 2018 naar de gelijknamige tentoonstelling en in de komende maanden zal Van de Laar er ook een aantal lezingen geven, te beginnen op zondag 19 november. Het onderwerp is dan de Zandstraatbuurt.

 lees verder

Boekpresentatie 'Amsterdam streethearts'

woensdag 19 juli, The Queens'Head
Geplaatst: 14-07-2017

Op woensdag 19 juli presenteren wij het boek Amsterdam streethearts waarin fotografe Shirley Agudo de kleurrijke dragcultuur van Amsterdam heeft vastgelegd, in café The Queen's Head op de Zeedijk. Vanaf 19:30 bent u van harte welkom.lees verder

Expositie Amsterdam Streethearts

Foto's Shirley Agudo te zien bij IHLIA
Geplaatst: 12-07-2017

Amsterdam Streethearts, met ruim 400 foto's van de Canal Pride, Hartjesdag en de Drag Queen Olympics, verschijnt op 20 juli. Fotografe Shirley Agudo toont een aantal van de foto's uit het boek bij IHLIA in de Openbare Bibliotheek.

OBA, 3e etage, Oosterdokskade 143, te zien van 14 juli t/m 6 augustus 2017

 lees verder

Ga naar archief