Website gebouwd door Intronet

niet meer leverbaar

Share |

Mapje met 8 dubbele kaarten met envelop van 8 bekende fotografen

Ontwerp Marjan Gerritse

 

Amsterdam 8 kaarten met envelopZe publiceerden eerder in fotoboeken, tijdschriften en kranten en nu zijn ze bijeengebracht in een mapje met prachtige Amsterdamse ansichtkaarten: Eddy Posthuma de Boer, Kors van Bennekom, Wim Ruigrok, Cas Oorthuys, Bart Sorgedrager, Thomas Schlijper, Peter Elenbaas en Sandesh Bhugaloo. Wat deze fotografen gemeen hebben naast het feit dat ze 'hun Amsterdam' vastlegden, is dat hun werk eerder werd afgebeeld in uitgaven van uitgeverij Bas Lubberhuizen.

Handstand in de Van Speijkstraat bij de Admiraal de Ruijterweg, 1956.
Foto: Eddy Posthuma de Boer

Verkeersongeval Beursplein, 1957. Foto: Kors van Bennekom

Oranjeslingers verdringen in april 2007 de spandoeken voor de inburgeringscampagne. Foto: Sandesh BhugalooBoekpresentatie 'Amsterdam streethearts'

woensdag 19 juli, The Queens'Head
Geplaatst: 14-07-2017

Op woensdag 19 juli presenteren wij het boek Amsterdam streethearts waarin fotografe Shirley Agudo de kleurrijke dragcultuur van Amsterdam heeft vastgelegd, in café The Queen's Head op de Zeedijk. Vanaf 19:30 bent u van harte welkom.lees verder

Expositie Amsterdam Streethearts

Foto's Shirley Agudo te zien bij IHLIA
Geplaatst: 12-07-2017

Amsterdam Streethearts, met ruim 400 foto's van de Canal Pride, Hartjesdag en de Drag Queen Olympics, verschijnt op 20 juli. Fotografe Shirley Agudo toont een aantal van de foto's uit het boek bij IHLIA in de Openbare Bibliotheek.

OBA, 3e etage, Oosterdokskade 143, te zien van 14 juli t/m 6 augustus 2017

 lees verder

Een Franse middag met Joseph Roth in De Brakke Grond

zaterdag 27 mei, 16:00 uur
Geplaatst: 16-05-2017

Op de 78e sterfdag van Joseph Roth presenteren wij nieuwe vertalingen van zijn werk door Els Snick. In 'In het land van de eeuwige zomer' portretteert Roth Frankrijk en de Fransen in talloze reportages, brieven en essays.

De boekpresentatie zal plaatsvinden in De Brakke Grond. M.m.v. Els Snick, Bart van Loo en Ilse Lazaroms. Met muziek van Stan Maris en Emile Van Helleputte. 


Een Franse middag met Joseph Roth in De Brakke Grond
lees verder

Ga naar archief